Yoga & Mindfulness til familier

 

Vil du og dit barn gå til Yoga & mindfulness sammen?

Sensitivt Hjerte udbyder Yoga & mindfulness til Jer som forældre, som gerne vil gå til Yoga & mindfulness sammen med jeres børn. Det er et helt unikt frirum kun til jer med nærvær i fokus, styrkelse af jeres indbyrdes relation og med øvelser I kan tage med jer hjem i jeres hverdag. Der er meget der tyder på, at mindfulness og yoga også har en fantastisk effekt på, hvor let, roligt og kærligt børnene falder i søvn om aftenen. Læs mere om yoga & mindfulness her

En særlig stund kun for dit barn, hvor dit barn lærer øvelser, som i kan gøre brug af i hverdagen hjemme eller i løbet af en måske overstimulerende skoledag for at komme ned i gear og få ro i kroppen. Børnene træner uden far og mor er i salen. Yoga & mindfulness for børn, er anderledes end yoga & mindfulness for voksne. Det handler om at lære sig selv og sin krop at kende gennem mange forskellige stillinger. Vi leger os ind i stillingerne, f.eks. bliver vi til en svane, bliver en jæger, flyvemaskine, flamingo, møder en hund, står som et træ, og trækker os ind i vores skjold som en skildpadde mm. Vi starter med opvarmning. Der vil være Yogaøvelser og yogalege, Sanseøvelser, åndedrætsøvelser, massageøvelser, som præsenteres som lege. Vi slutter af med en afspænding med guidede visualiseringer, som er små historier fortalt til rolig musik. Vi har bl.a. fokus på at få styrket koncentrationsevnen og selvværdet, få styrke, mod, ro og overskud til alle de skriftlige og mundtlige præstationer, som vores skolesystem rummer, således at vi kan undgå stress, angst og depression. I yoga og mindfulness sessionerne lægger jeg vægt på at styrke barnets åndedræt, sanser, krop og hjertets magi. Børnene vil kommer ned i gear og finde ind til roen i dem selv, børnene lærer at mærke sig selv, være nærværende i nuet, få en bevidsthed om deres opmærksomhed, mærke de gode energier, skrue op for hjerteenergien og finde indre ro. Børnene vil opnå en større balance og på samme tid trænes fokus, koncentration og læringsparathed.

Yoga og mindfulness er værktøjer, som hjælper dig og dit barn til at kunne opnå at:

  • styrke selvværdet
  • få en større kropsbevidsthed og øget glæde ved at bevæge dig
  • få mere ro i kroppen og styr på tankemylderet i hovedet
  • få lettere ved at falde til ro om aftenen samt falde i søvn hurtigere
  • styrke evnen til at kunne sige til og fra over for andre
  • styrke koncentrationsevnen og få lettere ved at tilegne sig ny viden
  • få færre konflikter og blive bedre til at løse dem
  • få større overskud i hverdagen og mod på livets udfordringer
  • få styrket sociale, sproglige, emotionelle og motoriske kompetencer
  • forebygge stress, angst og depression

Yoga & mindfulness for børn skal være en time der er sjov, udfordrende og helt i børnehøjde.

Der er flere hold med familieyoga & mindfulness. I kan starte når dit barn er 3 år. På disse hold er du som forælder sammen med dit barn om at lave mindfulness og yoga. Du kan som bedsteforælder også deltage sammen med dit barnebarn. Der kan kun deltage en forælder/bedsteforælder pr. barn. I kan som forældre/bedsteforældre skiftes til at deltage. Er du forælder/forælder til tvillinger, eller to børn i samme aldersgruppe, kan du deltage med begge børn samtidig mod en ekstrabetaling.

En anbefaling fra en mor på Familieyoga & mindfulness holdet:

Kære Anne.
For at starte med det vigtigste; der er INTET vi har synes dårligt om!
Det har været skønt at opleve nærværet med Lara, fra dig og med hele holdet. Det har været lidt som at være medlem af en særlig (og lidt hemmelig) klub. Intimiteten og fortroligheden I gruppen giver en tryghed og en ro man ikke finder mange andre steder.
Jeg håber vi kan tage vejrtrækningsøvelserne med os – det er nok dem vi har mest brug for hjemme hos os for at finde ro når det enten går lidt stærkt eller når der er noget der går os på. Der er ingen tvivl om at sanseøvelserne har været sjove og noget Lara har taget med sig – hun vil faktisk gerne lave det til sin fødselsdag når hun skal have pigerne fra klassen med hjem.
Øvelserne med styrkekortene synes jeg har været virkelig gode! Det er lækkert som mor at få en lille indsigt I hvad børnene tænker om sig selv – og om os som mødre.
Og reglerne var super gode!!!!
Jeg har virkelig nydt den “timeout” med Lara som din undervisning har givet os, og der er ingen tvivl om, at vi gerne vil komme igen! Kh fra Tina og Lara

En anden mor skriver følgende:

“Jeg kan varmt anbefale Anne”s børne mindfulness som har gjort en kæmpe forskel for vores søn på 11 år. Han har i årevis haft problemer med at sove og til tider været bange for at falde i søvn. Efter at han er startet til mindfulness er han begyndt at sige at han gerne vil sove selv hvis døren står 1/2 åben og falder hurtig selv i søvn. Vi har prøvet flere former behandlinger og godnat seancer uden held, så det er bare så dejligt at se hvilken ro og overskud Anne”s mindfulness hold har og stadivæk giver ham. Et stort knus ❤ fra en glad mor”.

En anbefaling fra en mor på mine Familieyoga & mindfulness hold:
“Begge børn – Fie 5 år og Tobias 7 år – har været rigtig glade for at gå til mindfulness hos Anne. Hun er gået ind i begge deres hjerter med træsko på de glæder sig hver gang de skal afsted. Her hjemme er de begyndt at efterspørge øvelserne og musikken især ved sengetid. Det giver Fie ro i hendes urolige krop og Tobias, som er sensitiv, kommer bedre i kontakt med sin krop.
Min mand og jeg, som er med på holdene sammen med børnene, synes det er skønt at se, hvordan Anne er til stede 100 % på børnenes præmisser og hendes ro smitter af på børnene (og de voksne ) Og de små hold gør at hver enkelte barn føler sig set og hørt
Vi har til stor glæde for begge børn meldt dem til igen og det eneste Tobias er lidt utilfreds med er, at det nu “kun” er en gang om måneden i stedet for en gang om ugen men som vi så har talt om, har vi større mulighed for at øve os imellem hver gang
Anja

En anbefaling fra en mor til en dreng på 12 år på mit Tweenyoga & mindfulness hold:

“Jeg synes det giver en fantastisk modvægt til det konkurrence og fart prægede liv de unge oplever.”

Du kan læse mere om yoga og mindfulness her

Mine Yoga & mindfulness sessioner er generelt bygget op således, at vi starter med at vække kroppen ved at lave nogle fysiske øvelser og lidt yoga, vi finder ro i kroppen via vejrtrækningsøvelser, vi bruger vores forskellige sanser, vi sidder eller ligger på madrasser og lytter til en visualisering, som er en lille historie. Der er fokus på vores dybe vejrtrækning, vores intuition, vores selvværd og vores selvkærlighed. Alle sessionerne er tilpasset målgruppen, børnenes alder og børn og voksnes behov. Der er mulighed for at tage hensyn til individuelle behov. Kontakt mig gerne inden holdets start. Yoga & Mindfulness holdene finder sted i skønne omgivelser.

Har du brug for at høre nærmere om Yoga & mindfulness hos mig er noget for dig og dit barn, er du også velkommen til at kontakte mig.

Har du eller dit barn ganske særlige behov og ønsker, kan du også kontakte mig for et eventuelt individuelt forløb.

Læs mere her: https://www.sensitivthjerte.dk/hvad-er-mindfulness/

 

Kontakt mig her

 

Se holdene her