Praktisk information & Handelsbetingelser

Praktisk information om Yoga & Mindfulness holdene

På siden her, kan du finde lidt praktisk information om mine mindfulness hold. Når du/I kommer til mindfulness og yoga, vil jeg anbefale at du/I kommer i løstsiddende og afslappet tøj. Det vil være bedst, hvis du/I har klædt om hjemmefra, da omklædningsfaciliteterne ikke er optimale. Jeg anbefaler, at du/I ikke har spist for meget lige inden mindfulness og yoga, og husker at drikke rigeligt med vand efterfølgende. Det kan også være en god idé med lidt spiseligt til børnene efter mindfulness og yoga.

På FamilieYoga & Mindfulness holdene, kan der deltage en voksen pr. barn. I kan som forældre skiftes til at deltage. Er du forælder til tvillinger, eller to børn i samme aldersgruppe, kan du deltage med begge børn samtidig mod en ekstrabetaling. Du kan som bedsteforælder også deltage med dit/dine børnebørn.

Du/I er velkommen til at medbringe eget yogaunderlag, tæppe og andet du har brug for. Sensitivt Hjerte har yogaunderlag og tæpper, som altid bliver stillet til rådighed.

Den første undervisningsgang på Børneyoga & mindfulness holdene er du som forælder velkommen til at være inde i salen, mens jeg underviser jeres børn. Dette er for at jeres børn kan føle sig trygge og I kan se hvad det er jeg underviser i, således at I har en fælles referenceramme at tale ud fra når I kommer hjem. Det min erfaring, at børnene får mest ud af undervisningen, når de føler sig trygge og selv efterfølgende kan være tilstede uden jer forældre. Dette er selvfølgelig frivilligt og kun hvis du føler, at dit barn har behovet. De efterfølgende gange kan du evt. gå en tur i området, eller vente ude i entreen eller i køkkenet, eller måske klare indkøbene i Netto i Kirke Værløse tæt på;-) Hvis I begge har behov for at være til undervisningen samtidig, vil jeg varmt anbefale jer Familieyoga & mindfulness holdene, som netop er hold hvor du som forældre/bedsteforældre laver yoga og mindfulness sammen med barnet.

En prøvesession kan købes. Det skal altid aftales med mig og betales inden sessionen.

Det vil være optimalt at du/I ankommer lidt før tid, da vi starter undervisningen på det tidspunkt, der er opgivet i holdbeskrivelsen.

Sensitivt Hjerte - Praktisk information og handelsbetingelser

Rum til Mindfulness

Hvis du har andre ønsker, end de hold som jeg udbyder lige nu, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 30 64 41 73 eller mail: anne@sensitivthjerte.dk

 

COVID-19

Vi følger naturligvis retningslinjerne i forhold til Covid-19 fra Sundhedsstyrelsen og er ekstra opmærksomme på at overholde retningslinjer i forhold til afstand og hygiejne.

Inden i kommer ind i salen bedes i vaske hænder, og evt. bruge håndsprit. I bedes selv tage yogamåtter og tæpper med, således at vi mindsker risiko for smitte mest muligt. Hvis ikke I selv har yogamåtter, kan I låne af Sensitivt Hjerte. I vil således få dem udleveret ved første undervisningssession, og I skal selv medbringe dem til alle undervisningsgangene. I skal aflevere dem tilbage ved sidste undervisningsgang. Der vil være håndsprit tilgængeligt under sessionerne.

I bedes blive hjemme, hvis I selv eller jeres barn/børn har symptomer på Covid-19, og melde afbud via mail, hvis ikke I deltager i undervisningen.

 

Handelsbetingelser

Alle priser er i danske kroner, DKK

Der tages forbehold for trykfejl.

Betaling sker forud og kan ske med bankoverførsel til Nordea: Reg.nr. 2277 og Kontonr. 8983775595. Husk at skrive dit fulde navn, samt hvad du køber eller hvilket hold, du tilmelder dig. Tilmeldingerne er først gældende, når betalingen er modtaget.

Tilmeldinger til både coaching sessioner og pædagogisk vejledning er bindende og refunderes derfor ikke ved efterfølgende framelding. Hvis du er forhindret i at møde op til din coaching session eller pædagogisk vejledning, ser jeg meget gerne, at du afmelder din session minimum 48 timer forinden, således at en anden klient har mulighed for at få din tid. Vi finder efterfølgende en ny tid til dig, hvis du har meldt afbud.

Tilmeldinger til mindfulness og yoga er bindende og refunderes derfor ikke ved efterfølgende framelding. Det vil være rart for mig at vide, hvis du/I alligevel ikke kan deltage en dag på mindfulness og yoga holdene. Skriv derfor gerne en sms eller mail til mig, hvis du/I er forhindrede i at deltage.

Hvis jeg skulle blive syg og/eller må aflyse et mindfulness og yoga hold, en coaching session eller en pædagogisk vejlednings session, giver jeg jer besked så hurtigt som muligt via sms elle mail. I vil samlet på mindfulness og yoga holdet blive tilbudt et andet tidspunkt for afholdelse af mindfulness og yoga sessionen ofte i forlængelse af det hold, som I er tilmeldte. I forhold til coaching eller pædagogisk vejlednings sessioner finder vi et andet tidspunkt til sessionen, som passer os begge.

Hos Sensitivt Hjerte foregår al undervisning på eget ansvar. Det betyder, at du/I bedst kender jeres krops egne behov. Lyt til kroppen, og respekter dens grænser, og hav altid tillid til dine egne fornemmelser for, hvad kroppen kan eller ikke kan.

Ved spørgsmål kan du kontakte Sensitivt Hjerte på anne@sensitivthjerte.dk eller telefon 30 64 41 73