Vision: Et sensitivt liv i balance og harmoni

Vision: Et sensitivt liv i balance og harmoni

Som pædagog, coach, yoga- & mindfulnessinstruktør, kostvejleder og mor til to børn, har jeg en stor drøm om at hjælpe dig som mor eller far til et barn eller flere børn som er følsomme eller sensitive, og som ønsker at få en familie i harmoni og balance med alle de stimuli, travlhed og krav, der kan være i verden omkring os. Som mor til to følsomme og sensitive drenge, har jeg et brændende ønske om at kunne bidrage til, at du som mor eller far til et følsomt eller sensitivt barn, vil kunne lære at få øje på gaven i at være følsom eller sensitiv. Min vision er at guide dig til at blive endnu bedre til at kunne støtte og omfavne, at kunne rumme og hjælpe dit barn, også når det kan virke allermest smertefuldt og uoverskueligt at være i. Jeg ønsker inderligt at støtte dig i at kunne være lige præcis den mor eller far, som du af hjertet ønsker at være for dit barn. Sensitivt Hjerte henvender sig til børnefamilier med følsomhed eller sensitivitet inde på livet, som ønsker at arbejde med at få et liv i bedre harmoni og balance.

At lytte til sig selv i en overstimulerende verden

På samme tid ønsker jeg gennem yoga & mindfulness træning for alle børn at hjælpe børnene med at finde ro i sig selv i et ofte overstimulerende miljø i børnehave, skole og SFO. Jeg ønsker, at hjælpe børnene med at få værktøjer til at kunne lytte til sig selv, mærke deres egne ønsker og via bl.a. vejrtrækningsøvelser blive bedre rustet til at kunne klare eventuelle konflikter eller dagligdags problematikker med de andre børn samt i familierne.

Grunden til at jeg kaster alt mit hjerteblod ind i denne sag er, at alle børn fortjener at blive mødt, set og forstået som dem de er. Samtidig fortjener alle følsomme og sensitive børn og deres familier at få mere harmoni og balance i deres hverdag. Jeg ønsker at bidrage til, at både børnene og deres familie omkring dem kan mærke og opleve, at de med de rette værktøjer, forståelse og vejledning selv kan gøre en kæmpe forskel, i forhold til hvordan de selv og deres børn oplever sig selv og verden omkring sig.

Med de rette værktøjer og kærlige omsorg tror jeg på, at følsomme og sensitive børn bidrager til at vores verden bliver mere rummelig, kreativ, empatisk, inkluderende og et mere nuanceret og bedre sted at leve.