Yoga & Mindfulness til familier

 

Vil du og dit barn gå til Yoga & mindfulness sammen?

Sensitivt Hjerte udbyder Yoga & mindfulness til Jer som forældre, som gerne vil gå til Yoga & mindfulness sammen med jeres børn. Det er et helt unikt frirum kun til jer med nærvær i fokus, styrkelse af jeres indbyrdes relation og med øvelser I kan tage med jer hjem i jeres hverdag. Der er meget der tyder på, at mindfulness og yoga også har en fantastisk effekt på, hvor let, roligt og kærligt børnene falder i søvn om aftenen. Læs mere om mindfulness her

Mine Yoga & mindfulness sessioner er generelt bygget op således, at vi starter med at vække kroppen ved at lave nogle fysiske øvelser og lidt yoga, vi finder ro i kroppen via vejrtrækningsøvelser, vi bruger vores forskellige sanser, vi sidder eller ligger på madrasser og lytter til en visualisering, som er en lille historie. Der er fokus på vores dybe vejrtrækning, vores intuition, vores selvværd og vores selvkærlighed. Alle sessionerne er tilpasset målgruppen, børnenes alder og børn og voksnes behov. Der er mulighed for at tage hensyn til individuelle behov. Kontakt mig gerne inden holdets start. Yoga & Mindfulness holdene finder sted i skønne omgivelser.

Har du brug for at høre nærmere om Yoga & mindfulness hos mig er noget for dig og dit barn, er du også velkommen til at kontakte mig.

Har du eller dit barn ganske særlige behov og ønsker, kan du også kontakte mig for et eventuelt individuelt forløb.

 

Kontakt mig her

 

Se holdene her